Αλλαγές/Επιστροφές

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε
ή να το αλλάξετε (κατόπιν επικοινωνίας μας μέσω email ).
Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε [popup_anything id=”3271″] και στείλτε την μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail : info@chicandsilk.gr .
Ελλάδα:
Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.
Για αλλαγές το κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος ανέρχεται στα 7 ευρώ (εφόσον στάλει με elta courier) και επιβαρύνει τον αγοραστή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής. Διαφορετικά μπορείτε να το επιστρέψετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε με δική σας χρέωση και όταν παραλάβετε το προιόν της αλλαγής πληρώνεται 3,5 ευρώ τα έξοδα αποστολής.
Εξωτερικό:
Το κόστος εξόδων για επιστροφή η αλλαγή και μετέπειτα επιστροφής του προιόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
 Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Chic & Silk ,( Χριστίνα Κουναβη )  Ερμού 2 , τκ 24400, Γαργαλιανοι , Eλλάδα.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Size)
Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται παρά μόνο σε ότι αφορά το νούμερο.
Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Chic & Silk  ,2763023528  (9:00πμ – 14:00μμ) ή στείλτε μας mail : info@chicandsilk.gr .
Για λόγους υγιεινής δεν δεχόμαστε επιστροφές σε μαγιό, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες  μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.