Τρόποι Πληρωμής

1 ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.
Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία
σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.
2 ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας . Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας courier ( elta courier), με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής, το κόστος της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται στα 2,20€ ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ) Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης τεσσάρων (2-6) εργάσιμων ημερών.
3 PAYPAL
Με την ασφαλή υπηρεσία πληρωμής μέσω διαδικτύου PayPal.
4 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 6342144199073
IBAN: GR8901713420006342144199073
Δικαιούχος : Χριστίνα Κουνάβη
Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.
H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.
Τα τραπεζικά έξοδα καθώς και οι προμήθειες επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
Για διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@chicandsilk.gr η να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
5 Παραλαβή από το Κατάστημα
Ερμου 2 , Γαργαλιανοι Μεσσηνίας , 24400