Όροι Χρήσης

Ο ιστοχώρος www.chicandsilk.gr δίνει την δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα μας , καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.
Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.chicandsilk.gr από τον επισκέπτη/χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. O επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.chicandsilk.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών. Η πρόσβαση, η περιήγηση, η χρήση ή η εγγραφή στην ιστοσελίδα, αποτελεί απόδειξη ότι ο επισκέπτης / χρήστης έχει διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και δεσμεύετε από αυτούς. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε να τηρείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις και να δεσμεύεστε από αυτούς, οφείλετε να μην χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα.
Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.chicandsilk.gr  αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την προαναφερθείσα ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου.Επιπλέον, οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα αποδέχονται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.chicandsilk.gr προορίζονται για προσωπική χρήση και όχι για μεταπώληση.
 Προσωπικά δεδομένα
Προκειμένου να πραγματοποιηθει οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.chicandsilk.gr και να διενεργηθούν παραγγελίες προϊόντων μας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και σε περιπτώσεις που η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως της κάρτας και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας.
Τα στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της επιχείρησης μας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης εταιρείας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.chicandsilk.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.chicandsilk.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.chicandsilk.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.chicandsilk.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.Το www.chicandsilk.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.chicandsilk.gr  (iv) ειδικές προσφορές του , (v) προσφορές και νέα μας (vi) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.chicandsilk.gr κάνοντας εγγραφή στο newsletter.
Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους μας για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Αν δεν έχετε ακόμη ενηλικιωθεί πριν αποφασίσετε αν αποδέχεστε ή όχι τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να τους μελετήσετε με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας και να τους κατανοήσετε πλήρως, τόσο εσείς όσο και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας. Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων από τον γονέα ή κηδεμόνα θα εκλαμβάνεται ότι αυτοί συναινούν με αυτούς για λογαριασμό σας. Συνιστάται στους γονείς ή τους κηδεμόνες να επιβλέπουν τα παιδιά τους κατά τη χρήση του Internet και κινητών ή άλλων συσκευών. Αν προσκαλέσετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, παρέχετε εκ μέρους τους τη συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Πνευματικά δικαιώματα του Chic & Silk 
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας,οπως για παράδειγμα εικόνες, κειμένα οπτικοακουστικο υλικο και προϊόντων, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της www.chicandsilk.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται ρητά η πάσης φύσεως αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταπώληση , αντιγραφή ή και η παραπλάνηση του κοινού οσο αφορά τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου αυτου του διαδικτυακού τόπου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η επανέκδοση, αντιγραφη ή και οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου( ονόματα, εικόνες, λογότυπα,διακριτικά γνωρίσματα, κείμενα ) με οποιοδήποτε τρόπο και για ποικίλους σκοπούς ή ακόμα και εμπορικους.
Προϊόντα προς πώληση 
Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας, κάνοντας “κλικ” στο όνομα ή την φωτογραφία του αντίστοιχου προϊόντος. Οι μικρές χρωματικές διαφορές και άλλες παραλλαγές σε Προϊόντα είναι πιθανές λόγω των διαφορετικών τρόπων λήψης εικόνων ή άλλων τεχνικών λόγων.Εμεις δεν φέρουμε ευθύνη για τις τυχόν μικρές διαφορες καθως επίσης δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημιά η οποία προέρχεται από λανθασμένη χρήση των Προϊόντων, συμπεριλαμβανόμενης και της χρήσης κατά παράβαση των οδηγιών χρήσης. Σας εφιστούμε την προσοχή λοιπόν στις οδηγίες πλυσίματος και συντήρησης που βρίσκονται τυπωμένες στις ετικέτες των Προϊόντων.
Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στο www.chicandsilk.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δεν περιλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς. Η www.chicandsilk.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει προηγουμένως το καταναλωτικό κοινό.
Η τυχόν κράτηση ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.chicandsilk.gr  και στην συνέχεια, η αγορά του από το φυσικό κατάστημα μας δεν αποτελεί αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά από το φυσικό κατάστημα.
Παραγγελία 
Η κατάθεση παραγγελίας στο www.chicandsilk.gr μπορεί να γίνει μόνο από τελικούς καταναλωτές, που έχουν, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, πλήρη ικανότητα προς δικαιοπραξία, δηλαδή εφόσον έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και δεν συντρέχει οποιαδήποτε περίπτωση περιορισμού της ικανότητας αυτής, ως προς την κατάρτιση συμβάσεων πώλησης. Παραγγελίες για λογαριασμό δικαιοπρακτικά ανίκανων προσώπων δύνανται να πραγματοποιηθούν από τους νόμιμους εκπροσώπους τους, σύμφωνα με τον νόμο.
Πριν κατατεθεί η παραγγελία , μέσω του δικτυακού τόπου www.chicandsilk.gr  ή/και μέσω email, σας κάνουμε σαφή ενημέρωση , όπως ορίζεται στο άρθρο 3 περ. Β του Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο (ΥΑ 31619οικ/15-3-2017, ΦΕΚ Β΄969/2017) ήτοι:
Πλήρη εταιρική επωνυμία : Χριστίνα Κουνάβη , έδρα: Γαργαλιανοι Μεσσηνίας  , ταχυδρομική διεύθυνση : Ερμου 2 , ΑΦΜ: 300357096, τηλέφωνα επικοινωνίας/ηλεκτρονική διεύθυνση: tel: 2763023528/ e-mail: info@chicandailk.gr.
Αριθμό καταχώρησης : 3676  στο ΓΕΜΗ.
 Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων όπου τίθενται προς πώληση καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών (π.χ. η συνολική τιμή συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ή άλλων φόρων, τα έξοδα αποστολής, ή τα τυχόν έξοδα επιστροφής του προϊόντος τυχόν επιπλέον χρεώσεις, τον τρόπο παράδοσης, τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής, τους όρους και τρόπους πληρωμής, τις εγγυήσεις, μέγεθος-διαστάσεις του προϊόντος), καθώς και για τα μέσα πληρωμής. Την διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων καθώς και την προθεσμία, εντός της οποίας ο προμηθευτής αναλαμβάνει να παραδώσει τα αγαθά ή να παρέχει τις υπηρεσίες.
Επιπλεον, τα χαρακτηριστικά των χρεώσεων, πιθανά εκπτωτικά πακέτα ή ειδικές προσφορές, τους όρους υπαναχώρησης από την σύμβαση καθώς και την καταγγελία ή ακύρωση της σύμβασης.
Η πληροφόρηση προς τον καταναλωτή πρέπει να είναι κατανοητή, νόμιμη, αληθής, επικαιροποιημένη, εύκολα προσβάσιμη σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία, και επαληθεύσιμη και να γίνεται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε άλλη γλώσσα.
Η σύμβαση πώλησης προϊόντων μεταξύ της www.chicandsilk.com και του καταναλωτή από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.chicandsilk.gr , αποτελεί σύμβαση πώλησης εξ αποστάσεως και καταρτίζεται κατόπιν:
(α) κατάθεσης παραγγελίας από τον καταναλωτή, η οποία γίνεται αμοιβαίως αποδεκτό ότι αποτελεί πρόταση αγοράς των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία και
 (β) αποδοχής της παραγγελίας αυτής από το chicandsilk.gr με την αποστολή σχετικής ηλεκτρονικής επιστολής προς τον καταναλωτή.
Τελος , το chicandsilk.gr  δικαιούται να αποδεχθεί ή να αρνηθεί να δεχθεί μια παραγγελία, χωρίς να υποχρεούται να αιτιολογήσει την άρνησή της και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή ή σε τρίτους. Σε περίπτωση που το www.chicandsilk.gr δεν επιβεβαιώσει, ως ανωτέρω, την αποδοχή της παραγγελίας μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες, θα θεωρείται ότι την έχει απορρίψει.
Για την κατάθεση έγκυρης παραγγελίας απαιτείται: α) η παράθεση όλων των απαραίτητων στοιχείων για την σύναψη της σύμβασης πώλησης, β) η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων της σύμβασης πώλησης, σχετικά με τα πωλούμενα προϊόντα, το τίμημα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο, τον χρόνο και τον τόπο παράδοσης των πωλούμενων προϊόντων και γ) η ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καταρτιζόμενης σύμβασης.
 Τρόποι Πληρωμής 
1 ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.
Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία
σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.
2 ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας . Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας courier ( elta courier), με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής, το κόστος της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται στα 2,20€ ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ) Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης τεσσάρων (2-6) εργάσιμων ημερών.
3 PAYPAL
Με την ασφαλή υπηρεσία πληρωμής μέσω διαδικτύου PayPal.
4 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 6342-010066-808
IBAN: GR0201713420006342010066808
Δικαιούχος : Χριστίνα Κουναβη
Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας.
H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί.
Τα τραπεζικά έξοδα καθώς και οι προμήθειες επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
Για διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@chicandsilk.gr η να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.
ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Ελλάδα:
Για παραγγελίες άνω των 60,00 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.
Για παραγγελίες κάτω των 60,00 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€ ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ) .
Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας Elta  Courier και των συνεργατών της.
Europe and rest of world:
Ανάλογα με την χώρα και το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας ισχύει ο τιμοκατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων (EΛΤΑ). Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε από το eshop μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 Επιστροφές / Αλλαγές 
Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε
ή να το αλλάξετε (κατόπιν επικοινωνίας μας μέσω email ).
Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής.
Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης.
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σου, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης συμπληρώστε την φόρμα που θα βρειτε εδώ και στείλτε την μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail : info@chicandsilk.gr .
Ελλάδα:
Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.
Για αλλαγές το κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος ανέρχεται στα 7 ευρώ (εφόσον στάλει με elta courier) και επιβαρύνει τον αγοραστή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής. Διαφορετικά μπορείτε να το επιστρέψετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε με δική σας χρέωση και όταν παραλάβετε το προιόν της αλλαγής πληρώνεται 3,5 ευρώ τα έξοδα αποστολής.
Εξωτερικό:
Το κόστος εξόδων για επιστροφή η αλλαγή και μετέπειτα επιστροφής του προιόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.
Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
 Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Chic & Silk ,( Χριστίνα Κουναβη )  Ερμού 2 , τκ 24400, Γαργαλιανοι , Eλλάδα.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Size)
Οι προσφορές δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται παρά μόνο σε ότι αφορά το νούμερο.
Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Chic & Silk  ,2763023528  (9:00πμ – 14:00μμ) ή στείλτε μας mail : info@chicandsilk.gr .
Για λόγους υγιεινής δεν δεχόμαστε επιστροφές σε μαγιό, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες  μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
 Διαφορά
•Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εμεις δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής μας υπαιτιότητας και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
• Το www.chicandsilk.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει, τα διατιθέμενα προϊόντα, τις τιμές πώλησης και τους λοιπούς όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των καταναλωτών. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε  το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή .